Villa Media

Yhdistyksen huvila Villa Media

Turun Journalistiyhdistys omistaa talviasuttavan loma-asunnon lähellä Mathildedalin kylää Salon Teijolla. Hyvin varustetussa Villa Media -huvilassa on 121 m2 kolmessa tasossa: oh, 2 mh, keittiö, oleskelutila, pukuhuone, pesuhuone, sähkösauna, wc, eteinen ja parvi. Ulkoterassilla on ruokailuryhmä ja kaasugrilli.
Mökkeilijöillä on mahdollisuus käyttää vapaasti TJY:n omaa soutuvenettä sekä varaamalla yhtiön rantasaunaa ja tenniskenttää.

Idyllinen Mathildedal on vajaan kilometrin päässä Villa Mediasta. Kylän palveluihin kuuluu mm. panimo, leipomo, ravintoloita ja vierasvenesataman pikku kauppa. Teijon kansallispuiston upeat vaellusreitit ovat lähellä, ja kansallispuiston opastuskeskus on Mathildedalissa. Mathildedalissa on pieni uimaranta meren rannalla ja toinen Matildanjärvellä.
Teijon kylällä on kyläkauppa. Myös golf-kenttä ja laskettelurinne sijaitsevat Villa Median lähituntumassa.

Villa Median osoite on Korkiakuja 28. Vuokra on vuonna 2018 kesäkaudella 290 e/viikko, muina ajankohtina 70 e/arkipäivät (ma 12.00 – pe 12.00) ja 135 e/viikonloppu (pe 12.00 – ma 12.00). Vuoden 2019 hinnat ovat kesä 300 e/viikko, arkipäivät 75 e, viikonloput 145 e.

Huvilassa ei ole siivouspalvelua, joten käyttäjä siivoaa huvilan itse. Villa Mediaan ei saa viedä lemmikkieläimiä.

Tarkista vapaat ajat oheisesta kalenterista. Tee varaus ja pyydä mökkiohjeet asiainhoitajalta os. toimisto@turunjournalistit.fi