Villa Media

Yhdistyksen huvila Villa Media

Turun Journalistiyhdistys omistaa talviasuttavan loma-asunnon lähellä Mathildedalin kylää Salon Teijolla. Hyvin varustetussa Villa Media -huvilassa on 121 m2 kolmessa tasossa: oh, 2 mh, keittiö, oleskelutila, pukuhuone, pesuhuone, sähkösauna, wc, eteinen ja parvi. Ulkoterassilla on ruokailuryhmä ja kaasugrilli.
Mökkeilijöillä on mahdollisuus käyttää vapaasti TJY:n omaa soutuvenettä sekä varaamalla yhtiön rantasaunaa ja tenniskenttää.

Idyllinen Mathildedal on vajaan kilometrin päässä Villa Mediasta. Kylän palveluihin kuuluu mm. panimo, leipomo, ravintoloita ja vierasvenesataman pikku kauppa. Teijon kansallispuiston upeat vaellusreitit ovat lähellä, ja kansallispuiston opastuskeskus on Mathildedalissa. Mathildedalissa on pieni uimaranta meren rannalla ja toinen Matildanjärvellä.
Teijon kylällä on kyläkauppa. Myös golf-kenttä ja laskettelurinne sijaitsevat Villa Median lähituntumassa.

Vuoden 2024 vuokrahinnat ovat kesäkauden ulkopuolella 300 e viikko, arkipäivät 130 e ja viikonloppu 190 e. Kesän hinnoista ilmoitetaan erikseen, ja mökin hintoja tarkastellaan uudestaan tarvittaessa sähkön hinnan nousun ja Villa Median remonttitarpeiden vuoksi.

Arkipäivät ovat ma klo 12 – pe klo 12 ja viikonloppu vastaavasti pe klo 12 – ma klo 12.

Turun Journalistiyhdistyksen jäsenet voivat varata Villa Mediaa 6 kk:n päähän varaushetkestä, muiden Journalistiliiton yhdistysten jäsenet 2 kk:n päähän. Kesäviikot 22 – 32 on korvamerkitty TJY:n jäsenille.

Mökki maksetaan ennen vierailua yhdistyksen mökkitilille FI10 8000 1400 8223 01. Vuokraus tulee maksaa viikkoa ennen varausta. Tämän jälkeen maksua ei hyvitetä, ellei peruutus johdu sairastumisesta.
Rantasaunan käyttö maksaa erikseen 12 e/ kerta. Huvilassa ei ole siivouspalvelua, joten käyttäjä siivoaa huvilan itse. Villa Mediaan ei saa viedä lemmikkieläimiä.

Tarkista vapaat ajat oheisesta kalenterista. Tee varaus ja pyydä mökkiohjeet asiainhoitajalta os. toimisto@turunjournalistit.fi