Lähde kanssamme keväiseen Brysseliin

Turun Journalistiyhdistys järjestää jäsenmatkan Brysseliin ke–la 10.–13.4.2024.

Matkan aikana päästään muun muassa Euroopan parlamenttiin euroedustaja Ville Niinistön vieraaksi sekä tutustutaan Benelux-insituutin toimintaan. Pyrimme myös järjestämään tapaamisen Brysselissä työskentelevien suomalaisten kirjeenvaihtajien kanssa.

Ilmoittaudu mukaan torstaihin 8.2. mennessä tämän tekstin takana olevan linkin kautta. Huom! Ilmoittautumisaikaa on pidennetty alkuperäisestä. HUOM! 7.2. illalla saamamme tiedon mukaan Euroopan parlamentin taloudellisen tuen kiintiöön mahtuu enää 20 henkeä. 20 ilmoittautunutta tuli täyteen keskiviikkoiltana ja kaikki siihen mennessä ilmoittautuneet mahtuivat mukaan matkalle. Vahvistamme vielä mukaan mahtuneet sähköpostilla perjantaina 9.2.

Matkan hinta on 828 € kahden hengen huoneessa ja 1046 € yhden hengen huoneessa. Hintaan sisältyvät kuljetukset lentokentälle ja takaisin sekä Suomessa että Belgiassa, suorat lennot Helsinki-Vantaalta Brysseliin, hotelli ja aamiaiset sekä opastettu kiertoajelu Brysselissä. Hinnat ovat voimassa, mikäli matkalle lähtee yli 18 matkustajaa. Jos osallistujamäärä jää pienemmäksi, olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Matkakustannusten ensimmäinen osa 200 €/hlö tulee maksaa Turun Journalistiyhdistyksen tilille 9.2. mennessä. Loppumaksu tulee maksaa 29.2.2024 mennessä. Huom! Maksuaikaa on pidennetty alkuperäisestä.

Euroopan parlamentin edustajan kutsumana vierailuryhmänä saamme matkalle taloudellista tukea. Tuen edellytyksenä on osallistua parlamentin viralliseen esittelyyn ja vierailla Euroopan historian talossa. Tuki maksetaan osallistujille jälkikäteen ja sen suuruus on arviolta noin 400 €/osallistuja. Tuki lasketaan laskukaavalla, jossa otetaan huomioon matkakilometrit ja yöpymiset.

Journalismin opiskelijat saavat kustannuksista 100 euron alennuksen. Alennus ei vaikuta edellä mainitun Euroopan parlamentilta jälkeenpäin saatavan tuen määrään.

Peruutusehdot

Viimeinen kuluton peruutuspäivä on 9.2.2024
10.2.–8.3.2024 peruutusmaksu on 200 €/hlö.
9.3.2024 alkaen peruutusmaksu on 100 % koko matkan hinnasta.

Mikäli peruuttaneen matkustajan tilalle löytyy uusi matkustaja, peruutus on kuluton 2.4.2024 asti. Tämä edellyttää sitä, että matkustajamäärä ja huonejako pysyvät muutoksesta huolimatta ennallaan. Lääkärintodistus ei vaikuta peruutusehtoihin, vaan ne ovat voimassa kaikissa peruutustapauksissa, peruutuksen syistä riippumatta. Suosittelemme varmistamaan, että matkustajalla on peruutusturvan
sisältämä matkustajavakuutus.

Matkaohjelma (ohjelma tarkentuu vielä, muutokset mahdollisia)

Keskiviikko 10.4.2024

 • Klo 12 lähtö Turun linja-autoasemalta Helsinki-Vantaan lentoasemalle.
 • Klo 16.40–18.15 Finnairin lento Helsinki-Vantaalta Brysseliin.
 • Majoittuminen hotelli Chambordiin: www.hotel-chambord.be

Torstai 11.4.2024

 • Aamupäivällä vierailu Euroopan parlamentissa.
 • Iltapäivällä vierailu Euroopan historian talolla.
 • Illalla vapaa-aikaa.

Perjantai 12.4.2024

 • Aamupäivällä vierailu Benelux-instituutissa.
 • Iltapäivällä opastettu kiertoajelu Brysselissä.
 • Illalla keskustelutilaisuus suomalaisten Brysselin kirjeenvaihtajien kanssa.

Lauantai 13.4.2024

 • Vapaa-aikaa.
 • Noin klo 16 lähtö hotellilta kohti lentokenttää.
 • Klo 19–22.35 Finnairin lento Brysselistä Helsinki-Vantaalle, minkä jälkeen bussikuljetus Turkuun.

Kuva: Polly, Unsplash

Tapahtumat, Uutiset