Kuntaliitto kouluttaa 25.4.

Mitä olet aina halunnut ymmärtää kuntataloudesta ja kuntien toiminnasta? Päivitä kuntatietoutesi TJY:n alueosaston yhdessä Kuntaliiton kanssa järjestämässä koulutustilaisuudessa toimittajille torstaina 25.4. klo 18-21 TJY:n toimistolla, Savenvalajankatu 3, Turku. Tervetulleita ovat myös TJY:n muiden osastojen jäsenet. Kouluttajina ovat kuntatalouden kehittämispäällikkö Sanna Lehtonen ja lakimies Annaliisa Lehtinen Kuntaliitosta. Tilaisuus on maksuton, mutta tarjoilun vuoksi ilmoittaudu ennakkoon alueosaston puheenjohtajalle mari.schildt@aluetoimitus.fi


Sanna Lehtonen työskentelee Suomen Kuntaliiton kuntatalousyksikössä kehittämispäällikkönä. Kansantaloustiedettä pääaineenaan opiskelleen kauppatieteiden maisteri Lehtosen erikoisosaamisaluetta ovat valtionosuudet. Ennen Kuntaliittoa Lehtonen on työskennellyt Valtion taloudellisessa tutkimuskeskuksessa ja Valtiovarainministeriössä.Tutkijan, virkamiehen ja palvelujen järjestäjän näkökulmasta työskenteleminen on opettanut useiden näkökulmien huomioimisen merkityksen uudistuksia valmisteltaessa ja päätöksiä tehtäessä.

Annaliisa Lehtinen on kuntamaailman konkari ja työskennellyt useissa kunnissa lakimies- ja johtotehtävissä, yksityissektorilla asianajopuolella ja tuomioistuimessa käräjätuomarina. Annaliisa on toiminut myös sote-yhteisyrityksen hallituksen jäsenenä. Hän on pidetty kouluttaja, jonka selkeäsanainen ulosanti kerää kiitosta. Lehtinen toimii kuntaliitossa lakimiehenä vastaten mm. julkisuuslain soveltamiseen ja kuntakonsernin toimintaan liittyvistä kysymyksistä.

Tapahtumat