Jälki-istunnot tulevat taas!

Muutaman vuoden tauon jälkeen on aika taas istahtaa Jälki-istuntoon! Nyt vietetään vieläpä Jälki-istuntojen 20-vuotisjuhlavuotta, joten toivomme paikalle erityisen runsaslukuista osallistujakuntaa.

Jälki-istunto järjestetään tiistaina 12.12.2023 Bar Edisonin alakerrassa (Kauppiaskatu 4, Turku) klo 19 alkaen. Jälkkärin aiheena on tällä kertaa uramatka journalismista viestintään ja takaisin. Puhujiksi tapahtumaan saapuvat toimittajat Kati Munkki ja Anni Teppo. Vapaa pääsy!

Anni Teppo on työskennellyt toimittajana eri sanomalehdissä, televisiossa sekä potilasjärjestössä. Journalististen töiden välissä hän teki muutamien vuosien hypyn viestintäalalle, jossa hän toimi terveysviestinnän konsulttina. Muutama vuosi sitten Anni palasi takaisin toimittajaksi ja tällä hetkellä hän työskentelee Alma Mediassa, terveydenhuoltoalaan erikoistuneessa Mediuutiset-lehdessä. 

Kati Munkki taas työskentelee tällä hetkellä toimittajana Kauppalehti Optiossa, josta hän siirtyy vuodenvaihteessa työnkiertoon Kauppalehti Faktan puolelle. Ennen siirtymistään Alma Medialle, Kati on tehnyt uraa sekä toimittajana Turun Sanomissa että viestijänä toimistopuolella.

”Koronan hyvänä puolena voi pitää hybridityön yleistymistä. Asun edelleen Turussa ja käyn muutaman kerran viikossa Helsingissä työn puolesta”, Munkki kertoo.

Tapahtumat, Uutiset