Varaudu valeuutiseen -seminaari saa Turussa jatkoa 26.2., ja teemana ovat vaalit ja niihin vaikuttaminen. Puhujavieraina ovat Heini Huotarinen Oikeusministeriöstä sekä Laurens Vreekamp Google NewsLabista; tilaisuuden tarkempi ohjelma alla. Huomaa, että Turun tapahtuman puheenvuorot pidetään tällä kertaa ruotsiksi ja englanniksi.
Ilmoittautuminen etukäteen on välttämätöntä! Linkki ilmoittautumiskaavakkeeseen löytyy ohjelman lopusta. Tapahtumaan pääsee pressikorttia näyttämällä.
26.2. kello 17.30 – 21.00
Logomo, neuvottelutila GOTO 33


17.30 Registrering och kvällsmål/Rekisteröityminen ja iltapalaa
18.00 Tervetuloa, välkommen! (Elina Teerijoki, TJY och Tero Koskinen, Mediapooli)
18.05 Hur journalister kan kämpa fake i valet (Heini Huotarinen, konsultativ tjänsteman, Justitieministeriet)
18.50 Kaffepaus/Kahvitauko
19.00 Trust and verification around elections – attitudes, motivations, skills and tools(Laurens Vreekamp, Google NewsLab)
21.00 Tack/Kiitos!
Tilaisuudessa noudatetaan Chatham House -periaatetta. Jos haluat tehdä haastatteluja, niistä pitää sopia erikseen suoraan haastateltavan kanssa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki määräajassa ilmoittautuneet ammattijournalistit. Paikkoja on rajoitettu määrä. Ammattilaisuus todistetaan pressikorttia näyttämällä. Koulutuksen järjestävät Mediapooli, Suomen freelance-journalistit ry ja Turun Journalistiyhdistys ry.
Ilmoittaudu tästä linkistä!

Tapahtumat