Tule mukaan keväiseen Tallinnaan!

Turun Journalistiyhdistys tekee kevätretken Tallinnaan 16. – 17.5. Luvassa on opastettu vierailu Tallinnan uuteen Fotografiska-museoon, Viron merimuseon uuteen, ylistettyyn perusnäyttelyyn, illallinen ravintola F-hooneessa sekä lisää museovierailuja ja kaupunkikulttuuria, sillä 16.5. on Tallinnassa Museoiden yö –tapahtuma ja monissa museoissa erityisohjelmaa. Puuhaamme myös tapaamisia paikallisten journalistien kanssa, tältä osin ohjelma tarkentuu vielä.

Matkan hinta 199 e sisältää majoituksen 2 hengen huoneessa L’Ermitage -hotellissa, matkat omalla bussilla, myöhäisen aamiaisen laivalla, illallisen F-hooneessa ja sisäänpääsyn Fotografiskaan. Mukaan ovat tervetulleita jäsenten lisäksi myös avecit samaan hintaan. 0-5 v. lapset 75 e, 6-12 v. 125 e lisävuodemajoituksessa.

Ilmoittautumisaikaa on 25.3. saakka, ja matka toteutuu, jos lähtijöitä on vähintään 20. Jos koronavirustilanteen vuoksi asetetaan matkustusrajoituksia, peruutus on ilmainen. Ilmoittaudu sähköpostilla asiainhoitajalle toimisto@turunjournalistit.fi

Matkaohjelma

Lauantai 16.5.

Lähtö Turusta kello 07:15

Tallinkin Megastar lähtee kello 10:30. Laivalla myöhäinen aamiainen noutopöydästä.

Megastar saapuu Tallinnaan kello 12:30.

Vierailu ja opastus Fotografiskassa kello 13:30. https://www.fotografiska.com/tallinn

Majoittuminen L´Ermitage Hotelliin kello 15:00 alkaen. www.lermitage.ee

Päivällinen Telliskiven alueella, ravintola F-Hooneessa kello 18:00. Ryhmämenu, lapsille annos lastenlistalta. http://www.fhoone.ee/

Illalla käynti museokohteessa (tarkentuu)

Sunnuntai 17.5.

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus 12:00.

Sunnuntaina kiertoajelu, lounas, tutustuminen Viron merimuseon kehuttuun uuteen perusnäyttelyyn Paksun Margareetan tornissa ja ostosaikaa.

Tallink Star lähtee kello 16:30 ja saapuu Helsinkiin kello 18:30. Bussikuljetus Turkuun.

Tapahtumat