Neuvottelutaidon koulutus Turussa 4.2.2023

Miten neuvotella rahasta, tekijänoikeuksista tai työn ehdoista? Entä miten saada juttuidea läpi, sopia editorin kanssa muutoksista artikkeliin tai neuvotella kuvattavan kanssa kuvaustilanteessa? Töissä tulee jatkuvasti eteen neuvottelemisen paikkoja, tekee sitten töitä työsuhteessa tai freelancerina. Tule neuvottelutaidon koulutukseen oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi!

Suomen freelance-journalistit ja Turun Journalistiyhdistys järjestävät yhdessä Journalistiliiton kanssa neuvottelutaidon koulutuksen lauantaina 4.2.2023 kello 11.30–15.30 Turun Kupittaalla. Tarkka paikka varmistuu myöhemmin. Maksuton koulutus on tarkoitettu Journalistiliiton jäsenille. Tilaisuudessa on ruokatarjoilu.

Kouluttajana toimii juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija Lottaliina Pokkinen Lehtinen Legal Oy:stä. Pokkinen kertoo rakentavasta neuvottelutyylistä, auttaa tunnistamaan niin oman kuin neuvottelukumppanin käyttäytymistyylin ja antaa käytännön vinkkejä neuvottelujen eri vaiheisiin.

Pokkisen koulutuksen jälkeen keskustelemme neuvottelemisesta ja siitä, mistä kaikesta voikaan neuvotella. Keskustelua alustavat paikalliset journalistit, jotka kertovat omista neuvottelukokemuksistaan. Puheenvuoron pitäjät varmistuvat myöhemmin.

Mukana keskustelemassa ovat myös Journalistiliiton koulutuspäällikkö Nina Porra, Turun Journalistiyhdistyksen asiainhoitaja Minna Uusivirta ja Suomen freelance-journalistien va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen.

Ohjelma:

11.30–13.30 Paremmaksi neuvottelijaksi / Lottaliina Pokkinen, juristi, ammattineuvottelija ja tietokirjailija, Lehtinen Legal Oy

13.30–14.30 Ruokailu

14.30–15.30 Kahden paikallisen journalistin puheenvuorot sekä keskustelua

15.30 Tilaisuus loppuu, mutta halukkaat voivat jatkaa keskustelua vapaamuotoisesti

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://q.surveypal.com/Turun-neuvottelutaidon-koulutukseen-4.2.2023-ilmoittautuminen. Ilmoittautuminen päättyy torstaina 19.1.2023 kello 15. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Käyttämättömästä paikasta ilman lääkärintodistusta veloitamme 20 euroa. Tapahtumakuvaus ja ilmoittautumislinkki löytyvät myös SFJ:n sivuilta: https://www.freet.fi/tapahtumat/neuvottelutaidon-koulutus-turussa/.

Tervetuloa oppimaan paremmaksi neuvottelijaksi, tapaamaan niin työsuhteisia kuin freelance-kollegoita ja keskustelemaan!

Lisätietoja: SFJ:n va. toiminnanjohtaja Anna-Sofia Nieminen, yhdistys@freet.fi

Kuva: Lottaliina Pokkinen. Kuvaaja: Mika Pakarinen

Tapahtumat