Kaikki puhuvat podcasteista, mutta miten niitä pitäisi tehdä? Monen toivoma, TJY:n alueosaston järjestämä podcast-koulutus pidetään heti loppiaisviikon jälkeen

keskiviikkona 13.1. 2021 alk. klo 18.15  hybridi-tilaisuutena.

10 ensimmäistä ilmoittautujaa voivat osallistua koulutukseen tilanteen salliessa maskien kanssa Turun Journalistiyhdistyksen toimistossa (Savenvalajankatu 3). Mukaan omat läppärit! (Tule ajoissa, jotta yhteydet saadaan kuntoon ennen aloitusta!) Loput osallistuvat etäyhteydellä Zoomin kautta.

Koulutuksen pituus on tunti, sen jälkeen keskustelua. Tilaisuus striimataan myös Zoomin kautta, joten tallenne jää käyttöön.

Koulutuksen pitää Turun Journalistiyhdistyksen alueosaston hallituksen jäsen Joona Haarala. Podcast-illan aikana selviää, miten hittipodcast syntyy, miten sitä markkinoidaan ja miten kaupallinen ja journalistinen prosessi eroavat podcast-tuotannoissa. Joona on luvannut myös vinkata, miten kuka tahansa meistä pääsee podcastien teon alkuun.

Joona on ollut perustamassa Suomen Podcastmediaa, joka on tuottanut mm. yli 700 000 kuuntelua Yle Areenassa keränneen sarjan Ex-jenkkipomo Keijo Vilhusen elämä, joka kuultiin myös Yle Puheessa. Joona on tuottanut myös kaupallisia ohjelmia Storytelille, Sanoman Suplaan, pankeille, lääketehtaille, järjestöille ja urheiluseuroille. Suomen Podcastmedia on Joonan johdolla myös kouluttanut mediataloja podcastien saloihin.

Koulutuksen aikana ei tehdä harjoituksia, koska osallistujilla voi olla monia eri ohjelmia käytössä, mutta niiden käyttöön opastetaan!

ILMOITTAUDU MAHDOLLISIMMAN PIAN ALUEOSASTON SIHTEERILLE:

 anne.kortela@gmail.com, viimeistään 7.1.2021

ILMOITA MYÖS SÄHKÖPOSTIOSOITE, JOHON ZOOM-LINKIN VOI LÄHETTÄÄ  SEKÄ TIETO SIITÄ, HALUATKO OSALLISTUA LÄHI- VAI ETÄKOULUTUKSEEN. MIKÄLI PAIKKOJA ON ILMOITTAUTUMISHETKELLÄ MOLEMPIIN SAATAVILLA.

Tapahtumat