Lähde laivaseminaariin 23.10.!

Turun Journalistiyhdistys järjestää perinteisen laivaseminaarin yhteistyössä Pirkanmaan ja Satakunnan Journalistien kanssa lauantaina 23.10.2021. Puhujina ovat Journalistiliiton uusi kansainvälisten asioiden hoitaja Salla Nazarenko, joka on tehnyt väitöstutkimuksen venäläisten ja georgialaisten tv-toimittajien suhteesta patriotismiin, Afganistanin naistoimittajiakin kouluttanut ohjaaja-käsikirjoittaja Kirsi Mattila, joka kertoo Afganistanin journalistien tilanteesta nyt, sekä Turun yliopiston käytännöllisen filosofian professori Juha Räikkä, jolta on ilmestymässä kirja Salaliittoteorioiden filosofia. Ohjelma saattaa vielä täydentyä.

Piknik-risteilynä Turusta toteutettavan laivaseminaarin omakustannehinta on 35 euroa/henkilö, mikä sisältää paitsi päivän ohjelman, myös meriaamiaisen ja buffet-päivällisen. Seminaari toteutuu, jos pandemiatilanne sen sallii ja jos ilmoittautuneita on riittävästi.

Ilmoittaudu os. toimisto@turunjournalistit.fi viimeistään 20.9. Kerro ilmoittautuessasi syntymäaikasi matkustajaluetteloa varten.

Tapahtumat