Alla Villa Median varaustilanne, yleensä korkeintaan muutaman tunnin viiveellä. Varaukset asiamiehen kautta, puhelin 040 628 0488 tai vielä paremmin sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., kerro myös oma puhelinnumerosi joten voidaan sopia avaimesta y m.

TJY:n jäsen voi varata Villa Median puoli vuotta etukäteen, muut Journalistiliiton jäsenet korkeintaan kaksi kuukautta etukäteen. Jos et ole TJY:n jäsen, varaudu kertomaan Journalistiliiton jäsennumerosi (löytyy pressikortista) ja yhdistyksesi, paitsi tietysti tarpeelliset osoitetiedot. 

Varaukset ja viitteet

Arkiosuus on maanantaista klo 12 perjantaihin klo 12,

viikonloppuosuus on perjantaista klo 12 maanantaihin klo 12.

Kevätkauden 2018 varaushinnat:
- arkiosuus 70 euroa,
- viikonloppuosuus 135 euroa,
- koko viikko 190 euroa.

Vuokra maksetaan ennakkoon TJY:n mökkitilille:
FI10 8000 1400 8223 01,
vastaanottaja Turun Journalistiyhdistys,
viite 42 20161

Kesällä Villa Media vuokrataan vain TJY:n jäsenille ja vain kokonaisia viikkoja välillä 4.6-13.8. Kesän viikot jaetaan kysynnän ja kahden arvonnan perusteella huhtikuussa, kohta tarkemmat ohjeet siitä. Jaossa on sekä maksullisia (290 euroa) viikkoja että maksuttomia virkistysviikkoja

 Muista
- Avaimen saa pääsääntöisesti asiamieheltä, sovitaan toimitustapa joka kerta erikseen.
- Vuokralaisen velvollisuus on huolehtia mökin siisteydestä ja kunnossa 
pysymisestä käyttöohjeiden ja käytössääntöjen mukaisesti - muista kunnollinen loppusiivous.
- Villa Mediaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.
- Alle viikon sisällä peruutetuista mökkivuoroista voidaan periä puolet vuokrahinnasta.

– Tarkista ennen Villa Mediaan lähtöä viimeisimmät ohjeet ja terveiset Villa Media-foorumissa. Pääset sinne kirjautumalla omilla tunnuksilla etusivulta, jos ei sinulla vielä tunnuksia ole niin saat ne etusivun linkin kautta. 

Villa Median ohjeet ja vihjeet

Huomio Villa Median käyttäjät: Älkää kirjoittako niitä terveisiä yhdistykselle ja muille käyttäjille vieraskirjaan ja lapuille mökkiin, lukijakunta on hyvin satunnaista eikä tieto kulje asiamiehelle kuin viikkojen tai jopa kuukausien päästä. Käyttäkää sen sijaan tässä olevaa TJY:n foorumia ja sen Villa Media-osiota siihen. Sivuston tunnukset jolla avaa foorumin portin saa jokainen TJY:n jäsen ja muu Villa Median vuokraaja. 

Edellytämme myös että käyt ennen Villa Median käyttämistä tarkistamassa foorumista viimeisimmät ohjeet ja tiedotteet.

Jos et vielä ole Villa Mediaa vuokrannut niin ehkä saat inspiraatiota tästä Hesarin jutusta. Alpakat laiduntavat noin kilometrin päässä Villa Mediasta.