Syyskokous 2.12.2017

Turun Journalistiyhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 2 joulukuuta 2017 kello 10:30 alkaen anniskelukahvila  Tiirikkalassa Turun Vähätorilla. Kokouksen jälkeen yhdistys tarjoaa osanottajille lounaan johon tulee ilmoittautua lomakkeella viimeistään 27.11.2017.

Lue lisää...

Varaudu valeuutiseen

Totuuden sanotaan olevan sodan ensimmäinen uhri. Nykyään taistelua käydään paljon enemmän totuuden kuin metsäisten kukkuloiden ympärillä.  Taisteluun joutuu toimittaja herkästi mukaan, kun toimittajan odotetaan osaavan erottaa totuuden sen vaihtoehdosta.

Miten tämän teemme? Esimerkkejä ja opetuksia tarjolla seminaarissa joka pidetään Logomossa Turussa 22 marraskuuta 2017. Huomio: pidensimme ilmoittautumisaikaa 5.11 saakka. 

Lue lisää...

Duettoa 1+4-äänisesti

Turun Kirjamessuilla puhuttiin TJY:n johdolla tänä vuonna tieteestä ja viihteestä. No miksei journalismista? Valpas yleisö ymmärsi että siinä tieteen ja viihteen duetossa se journalistinen tuote juuri syntyy. Aina ei sitä j-sanaa tarvitse mainita.

Lue lisää...

Kaikki kuunteli, kyllä kannatti

Emme erehtyneet. Odotimme että risteilyseminaaristamme tulee kokemisen arvoinen, ja odotuksemme täyttyivät hyvinkin. Puhujat olivat erinomaiset, pirkanmaalaisten yllätysohjelma kevensi mieliä ja kehoja. Viimeiseen varsin varhaiseen kesäajan aamuun kannatti nousta. 

Lue lisää...

Kevätretken 28.5 aikataulu

Ilmoittautuminen on päättynyt mutta pikakertaus ohjelmasta ja mitä milloinkin löytyy edelleen tästä. 

Kaikki lukee, kuka maksaa ?

– Journalistisia ansaintamalleja Losista Loviisaan.

Lounaissuomen ja Pirkanmaan journalistien yhteinen laivaseminaari käsittelee tänä vuonna journalistisia ansaintamalleja. Seminaari pidetään Siljan laivoilla matkalla Turku-Maarianhamina-Turku lauantaina 28 lokakuuta. Puhujina ja keskustelijoina tutkijoita ja vaikuttajia sekä tavallisia journalisteja. 

Seminaariin pääsevät edulliseen hintaan Turun Journalistiyhdistyksen, Satakunnan Journalistien ja Pirkanmaan Journalistyhdistyksen jäsenet.  Ilmoittautumislomake löytyy tästä, ilmoittaudu viimeistään 12.10. Ohjelma ja  lisätietoja sisäsivulla.

Lue lisää...