Ikinaakkojen kalenteri

 
Marraskuun tapaamisemme aihe on Suomi 100-hengessä Turku sata vuotta sitten. Minkälaiset turkulaisvaikuttajat johdattelivat väkeä eri suuntiin ja millaiset tunnelmat Turussa vallitsivat vuosina 1917 ja 1918. Turkulaisten elämään sata vuotta sitten meidät tutustuttaa kirjailija Harri Raitis, joka on kirjoittanut näytelmän "Toivon ja tuhon tie".  Tämä historiallinen draama saa ensi-iltansa Turussa marraskuun alussa, ja se kuvaa silloin vaikuttaneiden hahmojen kautta tilanteita Turussa dramaattisina vuosina 1917 ja 1918.
 
Tapaamisen torstaina 9.11. aloitamme lounaalla klo 13 ravintola Koulun yläkerrassa. Syötyämme siirrymme Historian luokkaan, jossa Harri Raitis johdattelee meidät sadan vuoden takaisiin aikoihin.
 
Ikinaakkojen marraskuun juttutuokio on torstaina 30.11. klo 15 Old Bankissa. Silloin kantapöytämme odottelee väkeä vapaamuotoiseen keskusteluun. 
 
Joulukuussa Ikinaakat pyrähtävät retkelle Naantaliin. Kohteena on taiteilija Axel Haartmanin museoitu ateljeekoti Casa Haartman. Lisäksi lounastamme jossain paikallisessa ravintolassa. Tarkemmat tiedot retken ajankohdasta ja retkikohteesta seuraavassa Ikinaakka-kirjeessä marraskuun lopulla.
 
Näkemisiin torstaina 9.11. Koulussa ja torstaina 30.11. Old Bankissa!
 
terveisin Heli Venho
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  puh.040 7623013