Ikinaakkojen kalenteri

Syksy on tullut ja muuttolinnut kerääntyvät parviin, joten on tullut aika Ikinaakkaparvemmekin taas aloittaa kuukausittaiset tapaamiset. Syksyn ensimmäinen lounastreffimme on keskiviikkona 13.syyskuuta. Poikkeuksellinen päivä, johtuu siitä, että torstai ei sopinut kohteellemme Turun kaupunginteatterille. Siis tapaamme keskiviikkona 13.9. kello 13 Turun kaupunginteatterin pääoven edessä (Itäinen Rantakatu 14). Silloin tutustumme remontoituun kaupunginteatteriin ja lounastamme teatterin yhteyteen perustetussa Kivi-ravintolassa. (Kivi toimii päivisin normaalisti lounasravintolana.) Kokoonnumme porukalla klo 13 teatterin pääoven edessä ja menemme yhdessä sisään teatteriin. Aloitamme lounaalla, ja sen jälkeen tapaamme kaupunginteatterin toimitusjohtajan Arto Valkaman ja teemme tutustumiskierroksen kaupunginteatterin tiloissa.

Ikinaakkojen syksyn teatterikäyntihän on "Seitsemän veljestä" Turun kaupunginteatterissa 15.marraskuuta klo 12. Innostus oli melkoinen, kun keväällä eka kertaa vahvistettiin syksyn teatterivisiitti, ja varatuista 26 lipusta on enää jäljellä 2 lippua ( 37 euroa/kpl). Niitä voi kysellä syyskuun lounastapaamisessamme. Kaikille lipunvaraajille lähetän vielä syyskuussa sähköpostiviestin pankkitilistä, jolle maksun teatterilipuista voi maksaa 5.lokakuuta mennessä.

Samaan teatterinäytökseen kanssamme tulee joukko helsinkiläisiä YLEn eläkeläistoimittajia eli Vanhoja kettuja. He toivovat tapaavansa meidät näytöksen jälkeen ruokailun merkeissä. Heidän toivomansa buffet-ruokailu on ravintola Juliniassa hintaan 10 euroa/ henkilö. Myöhäislounaalle ovat tervetulleita myös ne Ikinaakat, jotka eivät tule teatteriin. Tarkempaa tietoa Kettujen tapaamisesta ja mahdollisesta alustuksesta seuraavassa kuukausiviestissä.

Syksyn ensimmäinen Ikinaakkojen juttutuokio on torstaina 28. syyskuuta klo 15 Old Bankissa. Silloin kantapöytämme odottelee vapaamuotoisia keskustelijoita.

 Tavataan 13.9. klo 13 Kaupunginteatterissa ja 28.9. klo 15 Old Bankissa!

Heli Venho

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. , puh.040 7623013