Viideltä saunaan, sellainen perjantai!

Tervetuloa alueosaston syksyn tilaisuuksista ensimmäiseen perjantaina 22.9 kello 17. Aloitamme n s puhtaalta pyyhkeeltä, saunasta. Löylyt löytyvät Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitoksen saunasta Puutarhankatu 1:ssä (6. kerros). Lämmön ja kosteuden ohella tarjotaan kaupungin ja osaston piikkiin purtavaa, juotavaa ja mietittävää. Ilmoittautuminen viimeistään 20.9!

Lue lisää...

Apurahainfo 16.10

Miten teet hyvän apurahahakemuksen? Mistä kaikkialta apurahoja voi hakea? Millaisiin hakkeisiin apurahoja on mahdollista saada?

TJY:n alueosasto ja freelanceyhdistys SFJ:n järjestävät apurahaillan TJY:n toimistolla Turussa maanantaina 16 lokakuuta kello 18.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Journalistiliiton jäsenille, mukaan mahtuu 15 kuulijaa. Tarjolla pikku purtavaa. 

Aiheesta alustavat  Jokesin asiamies Anna Kähkönen sekä apurahoilla työtään rahoittava tietokirjailija-freelance-toimittaja ja Jokesin hallituksen jäsen Ville Hänninen.

Ilmoittaudu viimeistään 11.10 tästä

Toimittajan veroneuvot 27.2

Miten tulot ilmoitetaan veroilmoituksessa? Mitkä menot voin vähentää kun käytän omia työvälineitä? Mitä ovat poistot? Kun olen freelancer, pitääkö minun laskuttaa arvonlisävero ja mitä minä sillä sitten teen? Nyt on erinomainen tilaisuus selvittää näitä kysymyksiä alueosaston järjestämässä ilmaisessa veroneuvontaillassa maanantaina 27.2, asiantuntijana KTL Asta Manner.

Lue lisää...

Pasilan retki

Perjantaina 18.11 voit tutustua YLE:en kollegoiden ja muiden asiantuntijoiden opastuksella. Luvassa huippukiinnostavaa insidertietoa, myös sellaista josta voi olla hyötyä jos joskus ajattelet työskenteleväsi YLElle. Jos kiinnostaa, ilmoittaudu heti ja viimeistään maanantaina 14.11. Huom: paikkoja näyttää riittävän myös muille kuin juuri alueosaston jäsenille. 

Lue lisää...