Alueosaston vuosikokous 7.3.2018

Turun Journalistiyhdistyksen TJY:n suurin osasto, alueosasto, pitää vuosikokouksensa keskiviikkona 7.3. klo 18 Ravintola Teinissä, Vanhan suurtorin vieressä. 

Sääntömääräiset asiat: 

• Vuoden 2017 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksyminen
• Vuoden 2018 toimintasuunnitelman ja budjetin hyväksyminen
• Koko hallituksen valinta vuodeksi 2017. Nykyinen hallitus on: 

◦ Mari Schildt - puheenjohtaja
◦ Sini Silvàn - varapuheenjohtaja
◦ Minna Uusivirta
◦ Tuike Alitalo
◦ Sampsa Hakala (alueluottamusmies)
◦ Mathias Luther (sihteeri, taloudenhoitaja)
◦ Varajäseniä: Anu Tuominen, Janica Vilén ja Anni Teppo.
Lisäksi käsitellään alueosaston sääntöjen muuttamista niin että jäseninä voivat olla myös alan opiskelijat ja opettajat. Nykyään jäseniksi määritellään vain työelämässä olevat eli pientoimitusten tai muuten omaa osastoa vailla olevat työsuhteiset, työttömät ja freelancerit. 

Osasto tarjoaa iltapalan osallistujille, ilmoittaudu siihen viimeistään perjantaina 2.3 ja valitse ruokasi ilmoittautumislomakkeella.

Alueosaston pikkujoulut

Turun Journalistiyhdistyksen alueosasto juhlii myös vuonna 2017 joulua, ihan pikkuisen. Aloitamme juhlat perjantaina 24.11. kello 17:30 perinteiseen tapaan Turun Taidemuseolla, jossa tutustumme oppaan johdolla Tyko Sallisen näyttelyyn. Sisään pääsee pressikortilla. 

Kello 19 maissa kun Taidemuseo sulkee jatkamme ravintola Masalaan (Brahenkatu 14, sisäpiha) jossa syömme illallisen. Ruuat saat nopeammin jos katsot sen etukäteen ravintolan ala Carte-listalta ja kerrot korkeintaan noin 25 euron hintaisen valintasi kun ilmoittaudut, mikä pitää joka tapauksessa tehdä viimeistään keskiviikkona 22.11. Koko lysti maksaa 10 euroa / hlö, se sisältää myös (ainakin yhden) juoman. Tilinumeron ja viitteen saat kun ilmoittaudut. 

Alueosaston pikkujouluja voi hyvin luonnehtia iloisiksi. Tule toteamaan itse.

Viideltä saunaan, sellainen perjantai!

Tervetuloa alueosaston syksyn tilaisuuksista ensimmäiseen perjantaina 22.9 kello 17. Aloitamme n s puhtaalta pyyhkeeltä, saunasta. Löylyt löytyvät Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitoksen saunasta Puutarhankatu 1:ssä (6. kerros). Lämmön ja kosteuden ohella tarjotaan kaupungin ja osaston piikkiin purtavaa, juotavaa ja mietittävää. Ilmoittautuminen viimeistään 20.9!

Lue lisää...

Apurahainfo 16.10

Miten teet hyvän apurahahakemuksen? Mistä kaikkialta apurahoja voi hakea? Millaisiin hakkeisiin apurahoja on mahdollista saada?

TJY:n alueosasto ja freelanceyhdistys SFJ:n järjestävät apurahaillan TJY:n toimistolla Turussa maanantaina 16 lokakuuta kello 18.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Journalistiliiton jäsenille, mukaan mahtuu 15 kuulijaa. Tarjolla pikku purtavaa. 

Aiheesta alustavat  Jokesin asiamies Anna Kähkönen sekä apurahoilla työtään rahoittava tietokirjailija-freelance-toimittaja ja Jokesin hallituksen jäsen Ville Hänninen.

Ilmoittaudu viimeistään 11.10 tästä