Alueosaston pikkujoulut

Turun Journalistiyhdistyksen alueosasto juhlii myös vuonna 2017 joulua, ihan pikkuisen. Aloitamme juhlat perjantaina 24.11. kello 17:30 perinteiseen tapaan Turun Taidemuseolla, jossa tutustumme oppaan johdolla Tyko Sallisen näyttelyyn. Sisään pääsee pressikortilla. 

Kello 19 maissa kun Taidemuseo sulkee jatkamme ravintola Masalaan (Brahenkatu 14, sisäpiha) jossa syömme illallisen. Ruuat saat nopeammin jos katsot sen etukäteen ravintolan ala Carte-listalta ja kerrot korkeintaan noin 25 euron hintaisen valintasi kun ilmoittaudut, mikä pitää joka tapauksessa tehdä viimeistään keskiviikkona 22.11. Koko lysti maksaa 10 euroa / hlö, se sisältää myös (ainakin yhden) juoman. Tilinumeron ja viitteen saat kun ilmoittaudut. 

Alueosaston pikkujouluja voi hyvin luonnehtia iloisiksi. Tule toteamaan itse.

Viideltä saunaan, sellainen perjantai!

Tervetuloa alueosaston syksyn tilaisuuksista ensimmäiseen perjantaina 22.9 kello 17. Aloitamme n s puhtaalta pyyhkeeltä, saunasta. Löylyt löytyvät Turun kaupungin Kiinteistöliikelaitoksen saunasta Puutarhankatu 1:ssä (6. kerros). Lämmön ja kosteuden ohella tarjotaan kaupungin ja osaston piikkiin purtavaa, juotavaa ja mietittävää. Ilmoittautuminen viimeistään 20.9!

Lue lisää...

Apurahainfo 16.10

Miten teet hyvän apurahahakemuksen? Mistä kaikkialta apurahoja voi hakea? Millaisiin hakkeisiin apurahoja on mahdollista saada?

TJY:n alueosasto ja freelanceyhdistys SFJ:n järjestävät apurahaillan TJY:n toimistolla Turussa maanantaina 16 lokakuuta kello 18.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille Journalistiliiton jäsenille, mukaan mahtuu 15 kuulijaa. Tarjolla pikku purtavaa. 

Aiheesta alustavat  Jokesin asiamies Anna Kähkönen sekä apurahoilla työtään rahoittava tietokirjailija-freelance-toimittaja ja Jokesin hallituksen jäsen Ville Hänninen.

Ilmoittaudu viimeistään 11.10 tästä

Me, myself and my CV

susan calonius

Valmentaja  Susan Calonius yrityksestä UP-partners (johon myös Journalistiliitto luottaa) opastaa meitä laatimaan hyvän CV:n ja pitämään nasevan hisspuheen perjantaina 7.4 kello 15 TJY:n toimistolla Savenvalajankatu 3:ssa. Tilaisuus on ilmainen mutta ilmoittautuminen viimeistään 3.4 on tarpeen jotta saa etukäteistehtävät Susanilta. Ilmoittautumislomake tässä. Etusijalla ovat TJY:n alueosaston jäsenet mutta todennäköisesti kaikki halukkaat mahtuvat, kokeile onneasi!