Jännittävä kisa on ratkennut: TJY:n hallitus on valinnut yhdistyksen uudeksi asiainhoitajaksi turkulaisen freetoimittajan Elina Teerijoen, 43. 

Teerijoellaelina teerijoki on vaikuttava ansioluettelo johon sisältyy filosofian maisterin tutkinto Turun yliopistosta, painopisteinä kirjallisuus, viestintä ja kulttuurihistoria, monta faktakirjaa (esim Hopeapeilin joulu, Sata ruokaa tähteistä, Eemu, Ukri, Amelie. 2000 kaunista ja harvinaista etunimeä ), tavalliset toimittajan työt toimituksissa sekä freelancetyöt kymmenille asiakkaille Algol Oy:sta Zeeland Groupiin.  

Elina Teerijoki pitää blogia oman yrityksensa Kirjoittamo Pikkujutun lukuun. Hän on tullut tunnetuksi vintage- ja retrotyylien tuntijana ja kannattajana ja on omien sanojensa mukaan "siviilissä aika hauska ihminen". 

Elina Teerijoki on Suomen Freelancejournalistien jäsen, ja ennen SFJ:n perustamista TJY:n (silloisen TSY:n) freelancejäsen.

Elina Teerijoki aloittaa työt vaiheittain maaliskuun aikana ja on jäsenistön tavattavissa mm yhdistyksen kevätkokouksessa 24.3. Yhdistyksen puhelinnumero 040 628 0488 siirtyy hänelle kevätkokouksen jälkeen.  

TJY sai kaiken kaikkiaan 14 hakemusta avoinna olleeseen asiainhoitajan paikkaan. Hallituksen edustajat valitsi neljä hakijaa haastatteluihin ja hallitus teki valintansa sen jälkeen yksimielisesti.

Elina Teerijoki seuraa Mathias Lutheria joka on runsaat kaksi vuotta hoitanut tointa ja nyt siirtyy lähemmäs kiikkustuolia.

==================================================================

kirjoituskone.jpg